🕛 Altijd Bereikbaar: In geval van spoed of stormschade staan wij 24/7 voor u klaar

Onze diensten

Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse, waar vakwerk en service samenkomen.

Dakcoating

Dakcoating

Bescherm uw dak en verleng de levensduur met dakcoating Uw dak staat bloot aan alle weersinvloeden gedurende het hele jaar. Deze constante belasting kan na verloop van tijd leiden tot beschadiging en veroudering van uw dakpannen, nokvorsten en leien. Bij Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse begrijpen we de waarde van goed dakonderhoud en bieden we professionele dakcoating diensten aan om uw dak te beschermen en lekkages te voorkomen.
Dakdekker nodig?

Dakdekker nodig?

Erkende Dakdekkers – Uw Specialist voor alle dakwerken Heeft u een deskundige dakdekker nodig voor uw platte of schuine dak? Zoek niet verder! Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse is uw erkende specialist in pannendaken, dakgoten, en nokvorsten en andere dakwerkzaamheden in geheel Nederland. Onze ervaren dakdekkers in Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en andere plaatsen in Nederland staan klaar om u te helpen met elk dakprobleem.
Dakgoot laten repareren

Dakgoot

Dakgoot reparatie door Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse Een goed functionerende dakgoot is van vitaal belang voor de afwatering van uw dak. Als uw dakgoot verstopt raakt of beschadigd is, kan dit leiden tot ernstige gevolgen, waaronder lekkages en waterschade aan uw woning. Gelukkig staat Daktechniek Accuratesse klaar om u te helpen bij dakgoot reparatie en onderhoud in heel Nederland. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat uw dakgoot optimaal presteert en uw huis beschermd blijft.
Dakinspectie

Dakinspectie

Gratis Dakinspectie - Voorkom Lekkages met Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse Bent u bezorgd over potentiële lekkages? Een gratis dakinspectie door Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse kan deze zorgen wegnemen. De meeste woningeigenaren bezoeken zelden hun dak, wat het moeilijk maakt om de staat ervan te beoordelen. Dit kan leiden tot onverwachte lekkages en schade. Regelmatig dakonderhoud, voorafgegaan door een grondige inspectie, kan veel van deze problemen voorkomen Door te kiezen voor een gratis dakinspectie bij ons, krijgt u een duidelijk beeld van de conditie van uw dak. Zo kunt u tijdig ingrijpen en kostbare reparaties voorkomen. Onze dakexperts staan klaar om uw dak te inspecteren en u te adviseren over noodzakelijk onderhoud. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor uw gratis dakinspectie. Voorkom verrassingen en zorg voor een duurzaam en veilig dak met Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse.
Bitumen dak repareren

Daklekkage

Snel en deskundig daklekkages repareren Een daklekkage kan ernstige schade veroorzaken aan uw dak en binnenruimtes. Het is een vervelend probleem dat direct aangepakt moet worden. Bij Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse begrijpen we de urgentie van daklekkages en zijn we 24/7 bereikbaar om u te helpen. Zodra u ons belt, komt een deskundige dakspecialist bij u langs om het dak te inspecteren en de lekkage snel en effectief te verhelpen.

Dakonderhoud

Professioneel dakonderhoud voor een waterdicht dak Dakonderhoud is net zo noodzakelijk als het onderhoud van de rest van uw woning. Het negeren van dakonderhoud kan leiden tot vervelende daklekkages. Vaak is slecht dakonderhoud de boosdoener achter deze lekkages, die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden door regelmatige dakinspecties en tijdige reparaties. Bij Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse begrijpen we het belang van goed dakonderhoud en staan we klaar om u te helpen.

Dakreparatie

Dakreparatie: Snel en betrouwbaar Dakreparatie is vaak een dringende klus vanwege lekkageproblemen, veroorzaakt door kapotte dakpannen, slecht onderhoud of zelfs vogeloverlast. Gelukkig staat Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse altijd paraat om u 24/7 te assisteren bij spoedeisende dakreparaties. We begrijpen dat een daklekkage zich onverwachts voordoet, dus aarzel niet en bel ons direct om erger te voorkomen!
Loodwerk vervangen

Loodwerk vervangen

Deskundig loodwerk vervangen voor Uw Dak, Dakkapel, Schoorsteen, en Gevel Bent u op zoek naar professioneel loodwerk vervangen om de levensduur van uw dak en dakkapel te verlengen en lekkages te voorkomen? Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring en expertise bieden wij hoogwaardige loodwerk vervangingsservices om uw woning te beschermen tegen de elementen.
Nokvorsten reparatie

Nokvorsten

Wat zijn nokvorsten Nokvorsten zijn speciale dakpannen of afdekkingen die zich bevinden op de top van een hellend dak, bekend als de nok of de noklijn. De nok is het hoogste punt waar de twee schuine dakdelen elkaar ontmoeten. Nokvorsten worden langs de nok van het dak geplaatst en bedekken de naad waar de twee dakdelen samenkomen. Het belangrijkste doel van nokvorsten is om de bovenkant van het dak af te dichten en waterdicht te maken. Ze voorkomen dat regenwater, sneeuw of ander vocht de dakconstructie binnendringt en beschermen zo het interieur van het gebouw tegen lekkages en vochtschade. Nokvorsten zijn dus essentiële elementen van een dakconstructie, omdat ze helpen om de integriteit en duurzaamheid van het dak te waarborgen.
pannendak renovatie, dakpannen vervangen

Pannendak

Pannendak renovatie en reparatie Uw pannendak, evenals de rest van uw woning, vereist regelmatig onderhoud. Indien verwaarloosd, kunnen oude daken lekkages en beschadigingen vertonen. Panlatten kunnen door slijtage breken of wegrotten, en de specie tussen de dakvorsten kan poreus worden, met alle ongewenste gevolgen van dien. Gelukkig staan wij, Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse, altijd klaar om u van dienst te zijn. Wij zijn experts in het repareren en onderhouden van pannendaken.
bitumen dak laten vervangen

Plat dak (Bitumen)

Specialist in bitumen dak vervangen en onderhouden Heeft uw platte dak bedekt met bitumen last van lekkages? Merkt u dat de huidige dakbedekking aan het einde van zijn levensduur is? Bij Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse begrijpen we de essentie van een goed functionerend dak. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en onderhouden van bitumen daken om ervoor te zorgen dat uw woning droog en comfortabel blijft.
Schoorsteen renovatie, Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse

Schoorsteen renovatie

Houd uw schoorsteen in topconditie met professionele renovatie Een schoorsteen staat bloot aan de elementen en slijtage door de jaren heen. Het metselwerk en de stenen kunnen na verloop van tijd beschadigd raken. Het is essentieel om uw schoorsteen regelmatig te inspecteren en indien nodig te renoveren. Bij Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse begrijpen we het belang van een goed functionerende schoorsteen, en we zijn gespecialiseerd in schoorsteenrenovatie. Lees ook de reviews van klanten die u voorgingen.
Profiteer van de schoorsteen verwijderen subsidie, Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen verwijderen

Een duurzame keuze voor uw Huis en het milieu Het verwijderen van een schoorsteen is een ingrijpende en vaak kostbare klus. Toch kan het nu financieel aantrekkelijk zijn dankzij de schoorsteen verwijderen subsidie. In Nederland worden veel schadelijke stoffen via schoorstenen uitgestoten bij het gebruik van open haarden, houtkachels, en palletkachels. De overheid heeft als doel het aantal schoorstenen in Nederland te verminderen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Om dit te ondersteunen, is er sinds 1 april 2023 een subsidie beschikbaar voor het verwijderen van schoorstenen.

Schoorsteen voegen

Behoud de kwaliteit van uw schoorsteen met vakkundig voegwerk Schoorsteen voegen zijn onderhevig aan weer en wind, en na verloop van tijd kunnen ze poreus worden en slijten. Als de voegen tussen de stenen van uw schoorsteen verslechteren, kan dit leiden tot scheuren en afname van de algehele kwaliteit. Het is van groot belang om tijdig actie te ondernemen en een professionele schoorsteen renovatie uit te voeren. Door de voegen tijdig te vervangen, voorkomt u de noodzaak van een volledig nieuwe schoorsteen, wat vaak aanzienlijk duurder is.
Snel en deskundig herstel van stormschade aan uw pannendak

Stormschade

Snel en deskundig herstel van stormschade aan uw pannendak Stormschade kan aanzienlijke gevolgen hebben voor uw dak. Dakpannen kunnen worden losgerukt door de krachtige wind, en lekkages kunnen ontstaan, zelfs bij normale regenval. Als u te maken heeft met stormschade, is het essentieel om onmiddellijk contact op te nemen met Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodhulp ter plaatse. Als experts in daktechniek komen we direct naar u toe om de schade te inspecteren en te herstellen. Samen werken we aan het herstellen van de schade en brengen we uw dak terug in de oorspronkelijke staat.

Vogeloverlast

Bescherm uw dak Tegen schadelijke vogelnesten en voorkom dakschade Vogeloverlast kan een aanzienlijk probleem vormen voor uw dak, schoorsteen of dakgoot. Vooral tijdens het broedseizoen zoeken vogels vaak hun toevlucht tot deze locaties. Vogelnesten kunnen niet alleen lekkages veroorzaken, maar in sommige gevallen zelfs leiden tot gevaarlijke schoorsteenbranden. Als u kampt met vogeloverlast, kunt u vertrouwen op Daktechniek & Schoorsteenwerken Accuratesse om u te helpen. Wij bieden effectieve oplossingen voor vogelwering en kunnen bestaande vogelnesten verwijderen.

Ziet u het ook zitten om uw dak door ons te laten inspecteren? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende dakinspectie aan.

Bel 073 - 888 6787